17 Haziran 2017 Cumartesi

Normal Bisikleti Elektrikli Bisiklete Çeviren Tekerlek GeoOrbital


Normal bisikletinizin sadece ön tekerleğini GeoOrbital tekerlek ile değiştirerek elektrikli bisiklete çevirebilirsiniz. 

Patent onayı bekleyen GeoOrbital tekerlek, TRON motosikletlerindeki sistemle aynı olarak, bisikletinizin ön tekerinin değişmesiyle, sizlere elektrikli bisiklet deneyimini sunuyor.

Hiçbir ekipman olmadan, 60 saniyede kolayca takılan tekerlek, neredeyse bütün yetişkin bisikletler ile uyumlu.
262829 inç ve 700C jant ile uyumlu ürün, içinde 36V 500W DC motora sahip. 36V 6A değiştirilebilir lityum iyon bataryası 3 saatte şarj olup, hiç pedal çevirmeden sizi 20 km götürebiliyor.
Pedal çevrilmesi halinde ise 50 km yol yapabilen tekerleğin ağırlığı 7 kg.
Bazen hızlanmak için, bazen yorulduğunuzda devreye girmesi için, bazen de yüksek bayırları çıkarken zorlanmamak için ideal olan elektrikli bisikletler, böylece sizin kişisel bisikletinize geliyor.
Ayrıca GeoOrbital kullanan bisikletler, normal bisiklet sayıldığından hiçbir izin ya da sigorta almak gerekmiyor.
Her hava şartı altında çok iyi performans sağlayan GeoOrbital tekerlek, içi dolu köpük yapıda olduğundan, patlama ya da yırtılma durumlarından etkilenmiyor.
Tekerlek üzerindeki USB çıkış, bisiklet ışıklarını, hoparlörü kontrol ederken, telefonları şarj etmeye de yarıyor. Eğer batarya sökülürse, teknik olarak elinize bir powerbank geçmiş oluyor.
Kickstarter’da 75 bin dolar hedefi olan proje için şimdiden 196 bin dolar toplamış durumda. GeoOrbital tekerleği satın almak için yapılması gereken minimum bağış ise 499 dolar.
Shiftdelete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Postayla Gelen Deniz Kabuğu (Behiç Ak) Kitabının Özeti, Konusu ve Kitap Hakkında Bilgi

Kitabın Adı: Postayla Gelen Deniz Kabuğu Kitabın Yazarı:  Behiç Ak Kitap Hakkında Bilgi: Dijital dünyanın labirentlerinden çıkış mümkün mü?...